A R C H I T E C T  B A R T  D E  D E C K E R

¬ NIEUWS        ¬ PORTFOLIO        ¬ BUREAU

                                                         bio

                                                         contact

BDD architect werd opgericht in 2013 en richt zich vooral op moderne en budgetvriendelijke woningen. Als jonge en gedreven architect is het een uitdaging om voor iedere bouwheer een uniek en op maat uitgewerkt ontwerp en concept te realiseren voor zowel nieuwbouw als verbouwingen.

De uitdaging bestaat erin ruimtelijke kwaliteiten te combineren met de wensen van de opdrachtgever. Kwaliteit, budgetcontrole en planning zie ik als essentiële taken van een architect. Als architect begeleid ik u graag doorheen het volledige bouwproces. Op het einde van het verhaal is er niets mooier dan een woning waarin men zich echt kan thuisvoelen.


De recente energie-eisen vormen onlosmakelijk een onderdeel van de hedendaagse architectuur en zullen steeds met de bouwheer besproken worden. Als erkend epb-verslaggever* hou ik reeds vanaf het voorontwerp rekening met de wensen van de bouwheer (vb. laagenergie).

Duurzaam bouwen, duurzame leefomgeving, een gezonde, lichte, en luchtige binnenomgeving zijn onderdelen die hierbij steeds afgetoetst zullen worden.


Als u meer informatie wenst over mijn werkwijze kan u mij vrijblijvend contacteren voor een afspraak.


* epb = energieprestatieregelgeving. Alle gebouwen waarvoor vanaf 1 januari 2006 een aanvraag om te bouwen of verbouwen wordt ingediend, moeten een bepaald niveau van thermische isolatie, energieprestatie (isolatie, energiezuinige verwarmingsinstallatie, ventilatie, ...) en een gezond binnenklimaat behalen.